Sundbybergs IP
29 mars 2020
16:00

Referat: Sundbybergs IK - Västerhaninge IF

Strålande sol tträningsmatch i Sundbyberg. En första halvlek som var ganska jämn. Västerhaninge hade en jättechans och Sumpan kom igenom ett par gånger. I den 40:e en Sundbyberg spelare faller i duell med Västerhaningekeepern domaren dömer straff 1-0 till Sundbyberg. Laget jobbade hårt i försvarsarbetet, såg stundtals helt ok ut.

Andra halvlek många byten. Vi hann knappt uppfatta att andra halvlek hade börjat innan Sundbyberg ökat på till både 2 och 3-0. Snyggt andra mål inlägg nick otagbart i mål. Vi tycker dock att vi borde haft frispark i momentet innan. 3-0 målet en fri spelare efter bolltapp. Resten av halvleken stor dominans från Västerhaninges sida två bollar i virket. Till slut var det tvunget att Sundbyberg skulle göra målet i egen kasse. Hårt inspel från Lucas som backen styrde in i mål. 3-2 reducering genom Kevin framspelad av Andrew. Vi hann inte med en kvittering, surt.